Navigation Menu+

Om Inspirationskorten

Verktygslådan för dig som vill forma din framtid

Är det du som bestämmer hur du vill leva ditt liv? Eller låter du andra styra? Har du drömmar om framtiden? Inspirationskorten är en enkel verktygslåda för dig som själv vill forma din framtid.

De 50 korten är enkla och skönt illustrerade. Budskapen är innehållsrika och manar till eftertanke. Kortet stärker din inre kraft och lust och blir en positiv murbräcka om du vill forma din framtid. All förändring och utveckling startar här och nu, med små steg. Inspirationskorten kan bli ditt redskap i det arbetet.

 

Kvinnorna bakom korten: 

Lotta Alsén är ledarskapscoach, yogalärare, föreläsare verksam i Los Angeles. Lotta är en av författarna till Inspirationskorten som togs fram i samband entreprenörsprogrammet CORE, som Lotta utvecklade år 2003.


Emma Wistrand har tillsammans med Lotta Alsén utvecklat CORE i Sverige, samt är den andra av författarna till Inspirationskorten. Emma är socionom och kommunikationsstrateg. Idag jobbar hon som marknadschef på Natur & Kultur.


Helena Lunding är illustratör och grafisk designer och handen bakom den sköna och uppskattade formen på Inspirationskorten. Helena är frilans och designar böcker och bokomslag. Hon illustrerar också till olika magasin och reklambyråer. www.helenalunding.com


Podium AB drivs av Carin Granlund Olsen och Jessica Stigsdotter Axberg. Podium jobbar med marknadskommunikation i nätverket Oliven, www.oliven.se . Podium är också medproducenter och distributörer av Inspirationskorten. Love, Peace & Communication är deras motto.